Sample Heading

barboek_volgorde2

Voor elke vereniging

Maak een rooster voor de vrijwilligers van uw vereniging.

Volledig aan te passen

Barboek.nl is helemaal in te stellen op de wensen van uw vereniging.

Bardiensten

Maak een rooster op basis van de bardiensten en een evenementenkalender van de vereniging.

Makkelijk in gebruik
Barboek.nl is erg makkelijk in het gebruik. Maak bardiensten en gebruik die jaarlijks opnieuw. De diensten voor evenementen zorgen voor extra vrijwilligers achter de bar.

Zelf inplannen
Laat de leden van uw vereniging zelf inplannen. Daarmee voorkom je veel afzeggingen, of ruilen van diensten.

Op eigen website
Plaats een geheel dynamisch rooster op de verenigingswebsite. Ook inloggen voor leden kan op de eigen website geplaatst worden. Lees verder…

Ruilen & verkopen
Barboek.nl heeft een systeem waarmee de leden zelf zorgen voor het ruilen of verkopen van diensten. De beheerder stelt de mogelijkheden in en de leden zorgen voor de rest.

Evenementen
Maak speciale diensten voor evenementen. Daarmee wordt extra personeel aan het normale dienstrooster toegevoegd. Deze diensten zijn op het rooster en alle rapportages herkenbaar.

Rapporten
Barboek.nl heeft bijna 20 rapporten in pdf of excel. Te gebruiken voor leden, zoals aftekenlijsten of een compleet rooster. Daarnaast rapporten met informatie voor de beheerder, waarmee het onderhoud van de roosters makkelijk wordt.

Barboek.nl: Een Uitkomst

Barboek.nl maakt het voor onze vereniging stukken makkelijker. Het plannen als beheerder, maar ook het zelf plannen door leden is een uitkomst. We hebben gewoon veel minder werk.

Tennis
Ik Ben Blij

Ik ben erg blij met Barboek.nl. Tweemaal per jaar maak ik de roosters voor de komende periode, laat de leden plannen. De roosters staan automatisch op onze website.

Voetbal
De Herinneringsmails Werken

We hebben ingesteld dat elk lid twee weken en twee dagen voor de bardienst een herinneringsmail krijgt. Een bardienst wordt zelden meer vergeten.

Volley